Om Ti På Topp

Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag og Verdal Idrettsråd har samarbeidet om å starte Ti på Topp Verdal - et bredde- og lavterskeltilbud i nærmiljøet. I år er det femte året med Ti på Topp Verdal, og det er økning i deltagelsen for hvert år.

Ti på topp er et individuelt tilrettelagt mosjonstilbud for alle til ti ulike turmål spredt ut i Verdal kommune. Gjennom gode turbeskrivelser og kart med inntegnede ruter i vårt turhefte, god merking og fellesturer ønsker vi å motivere folk til å begi seg ut i nærmiljøet. Lønnen for strevet er god fysisk form, god helse og storslåtte naturopplevelser.

Aktivitetsperioden er 10. mai-15. okt 2017. Bak på turheftet er det en kode som du bruker når du oppretter "min side" på denne websiden. Ved turmålet er det plassert en turkasse. Inni lokket på kassen er det en turkode som du bruker til å registrere turen du har gått på på "min side", eller ved å sende inn registreringskortet på baksiden av heftet ved sesongslutt. Du kan også registrere turene dine via Ti på Topp-appen. Da er du med i trekningen av mange fine premier. I turkassen finner du også en egen Ti på Topp-bok hvor alle kan skrive seg inn.

Du kan konkurrere i lag, individuelt eller igjennom bedriften din.

Hvor kjøpe turheftet: Servicekontoret, Shell Vinne, YX Stekke, Bremseth Sport, G-Sport, Vuku bilsenter og Nava Sport i Verdal.

Heftet koster 200kr og ekstra registreringskort koster 75kr.

 

VIS HENSYN OG TA VARE PÅ NATUREN
• Vis respekt for dyr og andre mennesker
• Ta alltid søpla med deg hjem
• Husk å lukke grinder og lignende etter deg
• Fra 1. april til og med 20. august er det båndtvang
• Bruk av ild og opptenning av bål i utmark: Gjør deg kjent med nye regler fra 15. april 2016.
• La naturen være som da du kom (dopapir, fruktrester og annet som brytes ned i naturen bør
skjules av steiner, mose eller lignende)
• Vi ber også om at våre anviste parkeringsplasser benyttes
• Vi ønsker ikke at våre aktiviteter skal være til belastning for folk som bor i områdene der turene er.

God tur og nyt turene! :)


 

Tilbake til hovedside